Arcfood

Menu

Ons bedrijf

Arc Food Invest werd in 2014 opgericht door drie gepassioneerde ondernemers. Samen hebben zij meer dan 50 jaar ervaring in de meest gerenommeerde voedingsbedrijven in Europa.

Wij investeren in lokale spelers die gespecialiseerd zijn in de bereiding van kwaliteitsvolle voedingsmiddelen. Als economische speler, willen wij een impact hebben door jobs te creëren in een sector waar ons hart naar uitgaat: verse en kwalitatieve voedingsmiddelen.

Gedeelde waarden

Dankzij de overname van L’Artisane in 2014 en van Ansolive in 2016, konden wij investeren in waarden die we delen met deze twee familiebedrijven: authenticiteit, kwaliteit, creativiteit en respect. Wij streven ernaar om hen te ondersteunen in hun ontwikkeling door op lange termijn de productie- en innovatiecapaciteit te stimuleren. Dit doen we door met respect om te gaan met ingrediënten en producten, maar ook met het personeel, de klanten en de consumenten.

Met degelijke ingrediënten, maak je degelijke producten

Al meer dan 20 jaar staat de knowhow van L’Artisane en Ansolive ten dienste van smaak en authenticiteit.

Ansolive is gespecialiseerd in olijven van hoogstaande kwaliteit en mediterrane producten. Het bedrijf is uniek in zijn genre en investeert continu om de kwaliteit van zijn producten te blijven verbeteren. Ansolive selecteert zijn ingrediënten met de grootste zorg, beheerst het productieproces tot in de puntjes en bedenkt smaakvolle recepten, altijd zonder smaakversterkers. De kwaliteit van Ansolive wordt erkend dankzij de toekenning van een BRC- en IFS- certificaat.

L’Artisane is marktleider in het segment verse pizza’s in België. Dit familiebedrijf bood zijn producten eerst aan op de markt en de bereidingen bevatten zoals voorheen geen bewaarmiddelen of additieven.

Dankzij deze twee bedrijven, bieden wij onze klanten een volwaardig assortiment smaakvolle en gezonde voedingsmiddelen, bereid naar pure mediterraanse traditie. Producten boordevol zon, bereid zoals wij het thuis zouden doen. Zo simple is het!

Door het raadplegen van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies die jouw ervaring, de werking en het aantal bezoekers van onze website meet. Meer info

Niet meer weergeven