Arcfood

Menu

Onze Knowhow

Al onze producten worden bereid met de beste ingrediënten. Onze drang naar kwaliteit is onze maatstaf, van de selectie van grondstoffen tot de distributie in de verkooppunten. Alle stappen in het productieproces worden genomen met respect voor het product, aandacht voor het recept en de hygiënevoorschriften.

Kwaliteitsproducten

Meermaals per jaar bezoeken wij onze partnerproducenten aan de Middellandse Zee. Samen selecteren we zorgvuldig de beste ingrediënten. We controleren of ze beantwoorden aan onze hoge eisen en waken over hun kwaliteit tijdens het volledige proces. Onze klanten in België en Europa zijn veeleisend op het gebied van gezondheid en kwaliteit. We streven ernaar om ons engagement te respecteren door hen dag in en dag uit verse, kwalitatieve en authentieke producten aan te bieden.

Gerechten zoals thuis

Wij werken gepassioneerd recepten uit met aandacht voor de smaak van de consument. Elke dag worden ze met lof onthaald door talloze fijnproevers. Onze werkplaatsen zijn optimaal ingericht om onze gerechten naar pure mediterraanse traditie te kunnen bereiden.

Een gecontroleerde productie

Het is ons doel om vakmanschap te combineren met een perfecte controle van het productieproces. Dankzij het naleven van strikte normen, het gebruik van geavanceerd materiaal, innovatieve technieken en de permanente bijscholing van ons personeel kunnen wij verse kwaliteitsproducten aanbieden. Ons beleid is erop gericht om ons continu te verbeteren. Wij hanteren regels voor hygiëne en voedselveiligheid die voldoen aan de internationale maatstaven. Het resultaat? Producten van een uitstekende kwaliteit die voldoen aan de standaard HACCP-normen en het BRC- en IFS- certificaat dragen.

Door het raadplegen van deze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies die jouw ervaring, de werking en het aantal bezoekers van onze website meet. Meer info

Niet meer weergeven